ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΑΤΜΟ

Πλυντηριο Αυτοκινητων Αλεξανδρουπολη με ατμο

Ο ατμoκαθαριστής λόγω της μεγάλης πίεση και θερμοκρασίας είναι δυνατόν να καθαρίζει τέλεια, χωρίς τη χρήση κάποιου χημικού βοηθητικού, οποιαδήποτε βρωμιά. Ο καθένας από εμάς γνωρίζει πως η χρήση ζεστού νερού αντί για κρύο έχει καλύτερα αποτελέσματα. Τώρα η χρήση του ατμού έχει καλύτερα αποτελέσματα από τη χρήση του ζεστού νερού.

Η χρήση του ατμού εξοικονομεί νερό σε σχέση με τη χρήση νερού με πίεση. Κανονικά για να πλύνουμε ένα αμάξι με πίεση χρειαζόμαστε περίπου 200 λίτρα νερό, όμως ακόμα και με αυτή τη μεγάλη ποσότητα του νερού και με τόση μεγάλη πίεση δεν καταφέρνουμε να εξαφανίσουμε πλήρως τη βρομιά και τη σκόνη, ακόμα και με τη χρήση χημικών καθαριστικών.

Τώρα αν εξετάσουμε την πλυστική ικανότητα του ατμού θα αντιληφθούμε πως χρειαζόμαστε περίπου ένα λίτρο νερού για τον εξωτερικό καθαρισμό του αυτοκινήτου, και χωρίς τη χρήση χημικών πετυχαίνουμε φανταστικά καλύτερα αποτελέσματα.

Ο ατμόκαθαριστής είναι ένας τρόπος πλυσίματος του αυτοκινήτου σας χωρίς να το «πληγώνει», σε σχέση με τους υπόλοιπους τρόπους πλυσίματος. Ας αναφέρουμε τους λόγους αυτούς. Η πλύση του αυτοκινήτου με υψηλή πίεση δημιουργεί μικρό αμυχές λόγο της τριβής με τους κόκκους σκόνης, άμμου κτλ. Αυτό το φαινόμενο λογικά θα το αποφεύγαμε αν πλύνουμε το αυτοκίνητο με νερό χωρίς πίεση, αλλά για να πετύχουμε σωστά αποτελέσματα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ειδικά καθαριστικά και πανιά για να τρίψουμε το αμάξι όμως με αυτό τον τρόπο πληγώνουμε ακόμα περισσότερο την επιφάνεια του αμαξώματος (βερνίκι, χρώμα κτλ.).

Εν κατακλείδι ο ατμός λόγου της υψηλής θερμοκρασίας μαλακώνει την βρωμιά, σκόνη, και τα ξένα υλικά στην επιφάνεια του αυτοκινήτου και με την κατάλληλη πίεση στην συνέχεια απομακρύνονται αυτά και τέλος με μια ειδική πετσέτα σκουπίζεται το αμάξωμα αποφεύγοντας της γρατσουνιές.

Ο ατμόκαθαριστής έχει τη δυνατότητα να καθαρίζει μικρά κενά, ανάμεσα στις πόρτες, στο πορτ-μπαγκάζ, την μάσκα και τις ζάντες του αυτοκινήτου όπου ο καθαρισμός τους στην ουσία είναι πολύ δύσκολος και χρονοβόρος με τους συμβατικούς τρόπους καθαρισμού. Για αυτό και ως συνήθως αποφεύγουμε το λεπτομερή καθαρισμό τους. Όμως είναι σημαντικές λεπτομέρειες που ο πελάτης πάντα προσέχει. Με τις ιδιότητες του ατμού ο καθαρισμός τέτοιων σημείων είναι εύκολος αποτελεσματικός και γρήγορος.

Ο ατμοκαθαριστής είναι ένα μηχάνημα καθαρισμού και όχι μια πλυστική μηχανή. Οι άνθρωποι που γνωρίζουν τα αποτελέσματα του, προτιμούν τον καθαρισμό με ατμό.

Θα μας βρειτε: Νεα Χηλη - Αλεξανδρουπολη - Απεναντι απο τον Μασουτη

Τηλ. 25510-40488 και 6930-474767

Κομοτηνη - Ξανθη - Αλεξανδρουπολη - Φερρες - ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΕ ΑΤΜΟ